Return

L’HUAV implanta el sistema d’avís Teseo a Urgències

L’HUAV implanta el sistema d’avís Teseo a Urgències Back to top
Lleida,
4/07/2024
Imatge
Sala d'espera d'Urgències.
Sala d'espera d'Urgències.

L’Hospital Universitari Arnau de Vilanova implantarà a partir de demà, 5 de juliol, el sistema d’avís per pantalles Teseo al Servei d’Urgències. Es tracta del sistema d’admissió que ja està en funcionament a l’Àrea de Consultes Externes, i que assigna un codi alfanumèric a cada pacient, de manera que la crida no sigui per nom i cognoms.

Quan arriba el seu torn, des de la consulta o el box, s’activa la crida al pacient, que es realitza mitjançant la visualització d’aquest codi a les pantalles de televisió ubicades a la sala d’espera, on també s’especifica la porta a la qual ha de dirigir-se. D’aquesta manera, es manté la confidencialitat del pacient.​

Oriol Yuguero, director territorial d’Urgències, afirma que des de la seva implantació a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova, el sistema Teseo ha estat valorat positivament, tant pels usuaris del centre com pels professionals, ja que garanteix la confidencialitat dels pacients, millora la senyalització a les sales d’espera i permet una millor gestió del flux de pacients.