Imatge
Formació sanitària especialitzada

Formació sanitària especialitzada

Formació sanitària especialitzada Back to top

Informació per a residents

Lleida compta amb un llarga trajectòria en la Formació Sanitària Especialitzada que es remunta a l’any 1984. Des d’aleshores, s’han acreditat, progressivament noves Unitats Docents i, actualment, presenta un àmplia oferta formativa amb 23 unitats docents i 5 unitats multiprofessionals acreditades.

En l’àmbit assistencial, l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova (HUAV) i l'Hospital Universitari Santa Maria (HUSM) són centres de referència en diferents especialitats mèdiques de les àrees sanitàries de Lleida, Alt Pirineu i Aran. Comptem amb unitats acreditades amb un alt nivell de qualificació i competencial. Alhora, són centres de referència i de suport docent per altres hospitals del nostre entorn.

En l’àmbit de l’Atenció Primària, la Unitat Docent M. d'Atenció Familiar i Comunitària està acreditada per la formació d'especialistes en medicina i infermeria familiar i comunitària en 8 Centres d’Atenció Primària, 6 a la ciutat de Lleida: CAP Balàfia-Pardinyes-Secà, CAP Bordeta-Magraners, CAP Eixample, CAP Onze de Setembre, CAP Rambla Ferran i CAP Primer de Maig.

I 2 semi-rurals: ABS Balaguer, ABS Pla d’Urgell i alhora compta amb dispositius rurals associats i Centres d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP/PAC).

Addicionalment, des de l’any 1995, col·laborem amb la Universitat de Lleida amb la formació d’estudiants de grau, postgrau i en els programes de doctorat i amb els Instituts d’Investigació (IRBLleida i IDIAPJGol), i amb el Centre d’Investigació Experimental Biomèdica Aplicada (CREBA).

Aquests motius fan de Lleida on lloc idoni i competent per la formació de residents. T'hi esperem!