Imatge
Return

Innovació

Innovació Back to top

Model d'innovació

La Gerència Territorial de l’ICS a Lleida, Alt Pirineu i Aran i Gestió de Serveis Sanitaris vetlla per la promoció de projectes que marquin una aposta clara per la innovació.

La innovació, com la coneixem avui en dia, implica un pas tecnològic i un posicionament en el teixit empresarial que, de ben segur, suposa un repte per part dels nostres professionals. És per aquest motiu que el nostre model vol donar cobertura a un àmbit més ampli per créixer en innovació tecnològica però també en innovació social, assistencial i ciutadana. Sempre tenint en compte la sostenibilitat i humanització dels possibles projectes.

Esquema del model

Aquests projectes, en cas de dur-se a terme de manera adequada, poden repercutir en un elevat impacte tant a nivell econòmic com en la implementació de nous procediments. En definitiva poden implicar una millora en la qualitat de vida i la salut de les persones, així com un impacte positiu a nivell social, repercutir en l’entorn laboral dels professionals sanitaris per l’ús d’eines més eficients i la promoció d’unes instal·lacions més amables per a tots els actors implicats en el dia a dia d’un centre hospitalari.

Contacte

Imatge